Bruidsfoto Award | Nominatie

Bruidsfoto Award Nominatie | Dufrasnes Fotografie

Bruidsfoto Award | Nominatie

 

Wauw! Dufrasnes Fotografie is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014! En wel met deze foto.

De Bruidsfoto Award is een wedstrijd die wordt georganiseerd door het magazine Bruid & Bruidegom. Het was voor mij de eerste keer dat ik foto’s heb ingezonden en de selectie was nog een hele klus. Samen met vrienden organiseerde ik daarom een avond om te helpen met de selectie, waarvoor veel dank lieve vriendjes!

Uit de ruim 2400 inzendingen heeft de internationale vakjury deze foto genomineerd en ding ik mee naar een prestigieuze Bruidsfoto Award 2014 in de categorie “Bruidstaart & Feest”. Een heel mooie erkenning als bruidsfotograaf.

Dank bruidsparen!

Bruidsparen, dank jullie wel dat ik jullie foto’s mocht inzenden en publiceren voor de Bruidsfoto Award. Zonder jullie had ik natuurlijk nooit deze mooie nominatie op mijn naam. Jullie zijn toppers!

Vanaf 15 januari 2014 om 15.01, kan er gestemd worden via www.bruidsfotoaward.nl. Tot 15 mei 2014 kan je jouw favoriete stem uitbrengen op de genomineerde foto’s.

Helpen jullie mee stemmen

 

Laat een reactie achter