Boudoirshoot Amsterdam

Boudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes Fotografie

Boudoirshoot Amsterdam

Ik word altijd helemaal happy als een dame een boudoirshoot wil boeken. Waarom? Omdat ze open staat voor haar eigen schoonheid. Het is killing om een bruid zo te zien stralen! Het maakt dat ik verslaafd raak aan mijn werk.

Alle boudoirshoots zijn anders: de vrouwelijkheid, de lingerie, het licht. Maar één ding hebben alle boudoirshoots gemeen. Iedere bruid die ik vastleg wordt stijlvol gefotografeerd. Niets moet, alles mag.

De vrouwelijkheid, de lingerie, het licht… Maar wel stijlvol gefotografeerd

Overigens hoef je natuurlijk geen bruid te zijn om een mooie boudoirshoot te doen. Wil je sensuele, stijlvolle foto’s van jezelf? Mail gerust! Hieronder een selectie van mijn favoriete foto’s uit een boudoirshoot, gemaakt in Amsterdam.

Boudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes FotografieBoudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes Fotografie Boudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes Fotografie Boudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes FotografieBoudoirshoot - Amsterdam - Dufrasnes Fotografie

Meer blogs zie je via de Facebook-pagina. Like deze!

2 Comments

 • Beantwoorden maart 29, 2018

  Ines

  Beste,

  Ik heb interesse in een boudoir shoot, wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Ik denk zelf aan een of twee lingerie setjes.
  Ik werk in Amsterdam dat zou kwa locatie mijn voorkeur hebben
  Gr ines

Leave a Reply