BIG workshop bruidsfotografie

BIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes Fotografie

BIG workshop bij Damon

3 en 4 februari was ik erbij: de BIG workshop van Damon. Damon is een van de beste bruidsfotografen van Nederland, maar ook van de wereld. Echt, de awards die hij gewonnen heeft zijn er te veel om op te noemen! Voor mij is hij een groot voorbeeld en daarom wilde ik graag eens kijken in zijn keuken.

Dag 1 kregen we voornamelijk te horen hoe Damon te werk gaat, we mochten dan ook alles vragen. Tussendoor kregen we opdrachten om de tips & tricks te oefenen. Een lekkere pro-actieve dag om alvast in het fotografiemoment te komen. Zo konden we dag 2 de technieken meteen loslaten op het bruidspaar die Damon had geregeld. Gijs en Marjon, een heerlijk en lekker gek koppel.

Ik heb een aantal ongelooflijke handige tips opgedaan. Tips die mij weer veel verder gaan helpen om een niveau te groeien als bruidsfotograaf. En ik heb weer een aantal hele leuke collega bruidsfotografen ontmoet. Het was super tof!

Ik heb een aantal ongelooflijke handige tips opgedaan. Tips die mij weer veel verder gaan helpen om een niveau te groeien als bruidsfotograaf.

Hieronder een mini preview van dag 2 van de BIG workshop bij Damon:

BIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes FotografieBIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes Fotografie -4 BIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes FotografieBIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes FotografieBIG workshop Damon 2015 - Dufrasnes Fotografie -7

Like mijn Facebook-pagina, dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwe blogs!

2 Comments

Leave a Reply