Referenties

Vanaf onze eerste ontmoeting was er gelijk die belangrijke klik! Annemerie heeft ons met een 10 uur durende fotoreportage compleet kunnen ontzorgen. Zelfs met 30 graden op onze huwelijksdag was ze niet uit het veld te slaan.

Een perfecte sfeer, een perfect sprookjeshuwelijk en bruidsfotografie met emotie! Ons trouwalbum is ook zo mooi door Annemarie samengesteld. Ontzettend bedankt Annemarie! Liefs Nunzia & Michiel de Jong.

referentie l Dufrasnes Fotografie-1

Na het gesprek werd voor ons duidelijk dat je een hele creatieve, inventieve, enthousiaste en leuke fotograaf bent. Voor ons gevoel was “de klik” er en hebben we je toen ook gelijk de opdracht gegund.Het contact dat je met ons hield, over de indeling van de dag, het aantal mensen, de locaties, was erg prettig. Zelfs enkele dagen van te voren hoorde we nog van je om de laatste dingen door te spreken. Heel prettig!

Op de dag zelf overlegde je met ons waar nodig, had je goede ideeën, was erg enthousiast over de fotolocaties en was je continue aan het rondkijken wat je allemaal voor leuke composities kon bedenken. Het was eigenlijk, vonden wijzelf, een hele gezellige ochtend zo met z’n 3e (+ chauffeur).

Op sommige momenten van de dag hebben we niet eens door gehad waar je was, omdat je vanuit de mooiste hoeken foto’s wilde maken. Bij het bekijken van de foto’s zeiden wij tegen elkaar:” Goh ik wist niet eens dat ze toen achter ons stond”!! De stijl van de foto’s die je maakt kunnen we als volgt omschrijven: Creatief, stijlvol, vakkundig en oog voor detail.

referentie l Dufrasnes Fotografie-4

Wij zijn lang op zoek geweest op internet naar een fotograaf die ons aansprak. Eigenlijk hadden wij meteen een goed gevoel toen we je website bekeken en de frisse en romantische foto’s met veel details en familie zagen; dat was precies de sfeer waar wij naar op zoek waren. Het contact was meteen erg prettig en nadat je vrijblijvend bij ons op bezoek bent geweest, wisten we het zeker!

Op de dag zelf bleek het geen verkeerde keuze te zijn geweest. Je was goed voorbereid en je zat boordevol ideeën en was erg flexibel en dacht echt met ons en onze gasten mee. Zelf keken wij wel een beetje op tegen de fotoshoot, maar door de ongedwongen sfeer en jouw tips is het echt een prachtige shoot geworden. We hebben inmiddels de foto’s ontvangen en ze zijn nog mooier dan we hadden durven dromen! We zijn er echt heel erg blij mee! Ontzettend bedankt!

Bruidsfotografie Beetsterzwaag | Dufrasnes Fotografie

Over je werkzaamheden en foto’s zijn we meer dan dik tevreden. Destijds waren we op zoek naar foto’s van de Oude Kerk en het dorpje Spaarndam. Zo kwamen we op je website terecht, waar we een goede indruk kregen van je werk. Op basis van je werk en het prettige gesprek bij ons thuis hebben we besloten om jou als fotograaf voor ons huwelijk te kiezen.

Wat we erg prettig aan je vinden is dat je een rustig persoon bent die haar weg wel vindt op zo’n dag. Het is al hectisch genoeg en dan is het prettig dat je er wel bent maar niet op de voorgrond. Je stijl is ontspannen en romantisch wat heeft geresulteerd in prachtige foto’s!

referentie l Dufrasnes Fotografie-5

We waren op zoek naar een bruidsfotograaf en online hadden we de website van Dufrasnes fotografie gevonden. Wat ons gelijk aansprak was de ‘frisse’ manier van fotograferen, het gevoel van detail en ook hoe emoties werden vastgelegd.
Dus geen ‘gemaakte’ houdingen maar echtheid.

Dit was voor ons de reden om nader kennis te maken met Annemarie. Onze kennismaking verliep goed, Annemarie gaf ons tips om na te denken hoe we onze dag wilden laten vastleggen. Ze heeft ook meegedacht toen de weersverwachtingen er niet goed uitzagen en dit nam een hoop zorgen weg.

Op de dag zelf ging Annemarie gelijk aan de gang en liet ons gewoon ons ding doen. Ze was heel ongedwongen en dit stelde ons allemaal op ons gemak. Ze was onvermoeibaar met foto’s maken en toch op de achtergrond. Ook toen het weer slecht was hebben we binnen nog wat sfeerfoto’s gemaakt, waarvan we blij zijn met het resultaat. Annemarie is duidelijk een vakvrouw en heeft emoties en details heel mooi vastgelegd.

referentie l Dufrasnes Fotografie-6

”Wat zijn wij onder de indruk van de foto’s!!! Echt fantastisch vinden we ze! Wat wij volgens mij al eerder tegen je hebben gezegd en wat ik ook terug las op jouw website bij de ervaring van anderen, is dat je op zo een prettige manier aanwezig was op de dag: je was er gewoon en ging lekker je gang, maar was er ook weer niet.

Zo zag ik nu foto’s terug, dat ik dacht: goh, ik heb niet eens gemerkt dat je daar stond en een foto nam. Daarnaast vonden we met de fotoshoots het heel fijn dat je ons de opdracht gaf om gewoon lekker te kletsen en dat we dus niet steeds in allerlei poses moesten staan met een ‘gemaakte’ glimlach. Dat maakte het allemaal heel ongedwongen, precies wat bij ons past naar ons gevoel. Kortom, we zijn echt heel erg blij met jou geweest en zullen je aan anderen absoluut gaan aanraden!”

referentie l Dufrasnes Fotografie-2

“Door het internet af te speuren zijn wij terecht gekomen bij Annemarie Dufrasnes. Haar foto’s vielen meteen op. De foto’s van de bruiloften waar zij gefotografeerd heeft, zien er ontspannen en gezellig uit. Dat is precies wat wij ook zochten voor ons feest. Niet van die ‘bedachte’ foto’s die zogenaamd spontaan zijn. Annemarie heeft oog voor detail en dat maakt de foto’s tot een plaatje.

Buiten haar kwaliteit foto’s, is Annemarie erg prettig om de hele dag om je heen te hebben. Ze laat iedereen lekker zich zelf zijn en je gang gaan, maar geeft op de juiste momenten aanwijzingen. Verder is ze bijna onzichtbaar ;-). Bij het terug kijken van de foto’s dachten we af en toe: ‘hee ik heb niet gemerkt dat Annemarie daar stond!’ En dat is fijn, want zo konden wij genieten van onze dag en Annemarie heeft dat mooi in beeld gebracht.

Echt een topper, als fotograaf EN als persoon!”

Bruidsfotografie Alkmaar | Patty & Jeffrey | Dufrasnes Fotografie