Werkwijze

Hoe werkt een bruidsreportage?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, waarbij ik probeer om zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Tijdens de fotoshoot geef ik suggesties, maar ik probeer zoveel mogelijk jullie jezelf te laten zijn. Je hoeft niet steeds in de camera te kijken, jullie kunnen vooral doen wat jullie op deze dag willen doen.

Spreekt mijn stijl van fotografie jullie aan? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek bespreken we de planning van de bruiloft en kan ik jullie helpen met ideeën.

Hoe werkt een loveshoot?

Op locatie gaan we ongeveer 1,5 uur aan de slag en is er gelegenheid om tijdens de shoot van kleding te wisselen. Omdat het weer niet altijd even voorspelbaar is, krijgen jullie bij slecht weer de gelegenheid uit te wijken naar een binnenlocatie of om de afspraak te verplaatsen naar een andere dag.

Gaan jullie ook trouwen? Naast de foto’s die jullie kunnen gebruiken voor de bruidskaart of save the date kaart is het ook fijn om alvast te wennen aan de camera en het doen van een fotoshoot. Dan zijn jullie in ieder geval al voorbereid.

Hoe werkt een bruidsalbum?

In samenspraak kiezen jullie de foto’s uit, die jullie in het album willen terug zien. Dit zijn er ongeveer 100, afhankelijk van hoe dik het album mag worden. Een album van 20 tot 50 spreads (40 tot 100 pagina’s) is gangbaar. Met deze selectie ga ik aan de slag om de lay-out van het album op te maken.

Dit gebeurd digitaal, zodat ik jullie per mail een voorbeeld kan opsturen. Na een revisieronde pas ik de lay-out aan tot het album helemaal perfect is en kan ik het album bestellen. De levertijd van een album is ongeveer zes weken.